fbpx
×

Plane tarifore të qarta dhe transparente të bazuara në nevojat tuaja.


Biznes i vogël
L
6000
/vit

Funksionalitete bazë për të menaxhuar biznesin tuaj.


Faturohet dhe parapaguhet çdo vit


L 5000 + TVSH ne vit

Regjistrohu
Biznes i madh
L
15000
/vit

Funksionalitete të avancuara për të patur çdo gjë nën kontroll.


Faturohet dhe parapaguhet çdo vit


L 12500 + TVSH ne vit

Regjistrohu
Regjistrohu