fbpx
×

Rrisni performancën e biznesit tuaj me anë të një platforme tërësisht në cloud.

Me Oxana do të zbuloni avantazhet e faturës elektronike që nuk i keni menduar më parë. Ju do të keni hapësiren tuaj virtuale të dedikuar për ju dhe biznesin tuaj. Krijoni oferta fitimprurëse për ju dhe të duhura për klientët tuaj. Të gjithe bizneset dhe dyqanet tuaja online tërësisht të integruar brenda Oxana.

Regjistrohu
Teknologjia Cloud

Një mënyrë inovative e manaxhimit të biznesit tuaj nga kudo që ndodheni. Teknologjia Cloud ju ofron siguri maksimale, volum të madh ruajtje të dhënash, shpejtësi e lart përdorimi. Punoni lehtësisht nga çdo kompjuter, tablet apo smartphone.

Regjistrohu

Inovacion dhe efektivitet në marrëdhënie me klientët dhe furnitorët

Përdorni risitë më të fundit teknlologjike për të bashkëvepruar me klientët tuaj. Përfitoni oferta në kohë reale nga furnitorët tuaj.

Regjistrohu
Faturimi Elektronik

Përfitoni nga të gjitha avantazhet që ju ofron fatura elektronike. Krijimi dhe dërgimi i: -faturave tatimore -faturave shoqëruese -kuponit tatimor -çdo dokumenti tjetër tatimor, do të jenë tërësisht elektronike, pa nevojën e pajisjeve shtesë.

Regjistrohu

Nuk ju duhen kompjutera të sofistikuar

Jo pajisje shtesë,
Jo printera,
jo kasa fiskale,
jo pajisje rrjeti,
jo njohuri te avancuara kompjuterike.
Mjafton vetëm një kompjuter modest ose smartphone dhe sistemi juaj është gati për t’u përdorur në çdo moment.

Regjistrohu
Fuqia e analizës inteligjente të biznesit në çdo kohë (BI)

Oxana ju jep pamje të qartë të biznesit tuaj 24/7, nëpërmjet grafikëve dhe raporteve të shumëllojshëm, me informacion inteligjent e të kombinuar rreth shitjeve, furnizimeve, taksave etj. që ju mundësojnë një manaxhim optimal në çdo aspekt të biznesit tuaj.

Regjistrohu
Biznes i vogël

Funksionalitete bazë për të manaxhuar biznesin tuaj

Shiko Çmimet
Biznes i madh

Funksionalitete të avancuara për të patur çdo gjë nën kontroll

Shiko Çmimet
Regjistrohu