fbpx
https://jobsandartisans.com/ggbxihun http://creandosaberes.com/xnxdmg5 https://kuyyaijung.com/2g10vv7l https://jorpp.org/?p=in17ytmj https://homenkitchen.ae/cz2ekbw
https://givelifebansalfoundation.org/ki4/map.php
https://1xbetarabic.com/cr74bkt/
https://rezvoj.info/74187528/
https://otnoseem.xyz/2022/06/19/how-to-blur-your-zoom-background-and-the-case-for-20/
https://androidtvbuddy.com/gz9a
https://bigmatverger.com/17477978/
How to install zoom app in mobile - - Do i need a pcr test to fly qantas international How to extend my laptop display wirelessly.How to Wirelessly Connect A Second Computer Display Using Bluetooth Zoom meeting for windows latest version free download - zoom meeting for windows latest version free. Download ZOOM Cloud Meetings for PC How to Connect a Camera to a PC: 11 Steps (with Pictures).How to use your phone as a webcam | Tom's Guide
https://hardopol.com/how-much-data-does-a-zoom-meeting-use-17/ https://nurssoft.org/record-zoom-meeting-with-audio-without-host/ https://nurssoft.org/how-to-join-zoom-meeting-without-zoom-app-none/ https://boleeto.org/99891558/ https://hardopol.com/what-do-i-need-to-extend-my-laptop-screen-onto/ https://prosest.org/28319444/ https://nurssoft.org/how-to-join-zoom-without-password/ https://boleeto.org/75126692/ https://boleeto.org/95648346/ https://pohlav.com/94762248/
https://sites.google.com/view/8fvoo59lj884/sve6qwtmvj1orb2ije50blzv8 https://sites.google.com/view/yrhu5xkgajy7b91/8f628juzj8a9gpd https://sites.google.com/view/sm3vyswvnqcju8g/6bmm657eh5nt2 https://sites.google.com/view/vaezlw8lck4ond7cl7m8u/9w9ildhuifdgjq057cz5vle42
×

Biznes

Personalizime

 1. Si të vendos të dhënat e biznesit tim?

  Klikoni menunë Personalizime dhe do t’ju shfaqet një ndërfaqe ku ju mund të ndryshoni të dhënat e biznesit tuaj si: NIPT, email, numër celular.

 2. Si mund të krijoj përdorues të rinj?

  Klikoni menunë Administrimi dhe do t’ju shfaqet një ndërfaqe ku ju mund të shikoni përdoruesit tuaj dhe statusin e tyre aktiv/jo aktiv. Në të njëjtën ndërfaqe, duke klikuar në Shto, ju mund të krijoni edhe përdorues të rinj.

Liçenca dhe pagesat

 1. Si të blej liçencë të re?

  Kontaktoni me numrin tonë të shërbimit +355 69 700 88 20 dhe ju do të keni mundesine të aktivizoni liçencën e re në pak minuta.

 2. Si mund të paguaj për rinovimin e liçencës?

  Kontaktoni me numrin tonë të shërbimit +355 69 700 88 20 dhe do të informoheni për te gjitha mënyrat e pagesës.

 3. Si mund të kaloj ne nje plan superior?

  Kontaktoni me numrin tonë të shërbimit +355 69 700 88 20 dhe specialistët tanë do t’ju ndihmojnë për të zgjedhur planin që ju përshtatet.

 4. Janë te sigurta të dhënat e mia?

  Siguria dhe besueshmëria e të dhënave tuaja janë prioriteti ynë. Për informacion të mëtejshëm në lidhje me sigurinë mund të lexoni në Siguria.

https://sites.google.com/view/k40dyktquqz6smh1entyw3/3vw9nl2dsj2q414dfleg